Zvezda savladala Partizan i osvojila "duplu krunu"

GS
Foto: MN press

BEOGRAD- Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u finalu Kupa Srbije ekipu Partizana sa 2:1 i tako osvojili "duplu krunu" i ove sezone.

Pred oko 25.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić, Zvezda je povela efektnim golom Aleksandra Kataija u 26. minutu, izjednačio je takođe prelijepim pogotkom Slobodan Urošević u 61, da bi trijumf crveno-bijelima donio ponovo Katai, još jednim fantastičnim potezom u 72. minutu posle kontranapada i asistencije Mirka Ivanića.

Zvezda je drugi put uzastopno osvojila duplu krunu, a ukupno 26. trofej Kupa u istoriji.


Stanković: Ovo je Zvezda, vreme je za slavlje i odmor

Kada treniraš ovakve ljude i ovakve igrače sve je moguće, uz ovaj stadion, atmosferu, navijače, podršku kluba, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković poslije pobjede protiv Partizana u finalu Kupa (2:1) i odbranjene duple krune.

"Sezona je gotova, važno je da izvučemo pouke, zapamtiti dobro, naučiti iz grešaka. Vreme je da igrači proslave i odmore", izjavio je Stanković.

Zvezdin trener uvijek tim stavlja na prvo mjesto, ali večeras je morao da naglasi dvije "magije" Aleksandra Kataija.

"Dva fenomenalna gola, jedan lepši od drugoga. Čvrsta, teška utakmica. Na momente nije bila ni lepa, ali igralo se za trofej", istakao je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana