Zvezda i Partizan se oprostili od Petkovića

Tanjug
Zvezda i Partizan se oprostili od Petkovića

BEOGRAD - Najpopularniji srpski fudbalski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, oprostili su se od Ilije Petkovića, jednog od najboljih srpskih fudbalera u istoriji i rijetkih koji nije nosio ni crveno-beli, ni crno-beli dres.

“Crvena zvezda je sa nevericom i velikom tugom dočekala vest da nas je napustio Ilija Petković. Do poslednjeg trenutka svi u klubu smo bili ubeđeni da će Petko pobediti i ovog puta, da je njegovo srce jače od svega. Nadali smo se i bukvalno navijali, da i ovaj problem reši na sebi svojstven način, fintom, šmekom, hrabrošću i osmehom pobednika. Nažalost to se nije dogodilo”, navodi se na sajtu Zvezde.

Legenda našeg fudbala nije više sa nama, a iza njega je ostala velika praznina u našem klubu.

“Zvezdini veterani su sa Petkom delili fudbalski život, sve muke i radosti koje on nosi, više od pola veka, naš stručni štab i prvotimci su često upijali njegove savete, a igrači omladinske škole su primili mnoštvo pehara upravo iz ruku Ilije Petkovića... Crvena zvezda upućuje poslednji pozdrav velikom igraču, fudbalskom romantičaru, rivalu, šmekeru i učitelju. Petko, večna ti slava”, poručuju iz Zvezde, uz najdublje saučešće porodici Ilije Petkovića.

Istovremeno, Partizan se na Tviteru oprostio od Petkovića.

“FK Partizan izražava duboko saučešće povodom iznenadne smrti velikog prijatelja i sportskog radnika, nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Ilije Petkovića. Neka ti je večna slava”, istakli su iz Partizana.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana