Veličković: Hvala Partizanu na svemu

Tanjug
Foto: Telegraf.rs

BEOGRAD - Legendarni kapiten Partizana Novica Veličković večeras se zvanično oprostio od košarke i crno-belog dresa.

U meču Partizana i Efesa, koji je organizovan u njegovu čast u Štark areni, Veličković je ušao u finišu poluvremena i nakon nepuna dva minuta igre stavio je tačku na karijeru dugu 17 godina.

Veličković je u dresu Partizana odigrao 509 utakmica, osvojio je 13 trofeja za deset sezona, a prigodan poklon uručili su mu predsjednik kluba Ostoja Mijailović i legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić, kao i ekipa Efesa.

“Nažalost, danas je napustio Duda Ivković, hteo bih da zahvalium što je radio za našu i svetsku košarku za mene lično, sa svaki savet koji mi je dao. Nek mu je večna slava”, rekao je Veličković uz velike emocije.

“Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu Vujoševiću, Saši Daniloviću na svemu što je uradio za mene. Tu su ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogootvo moji saigrači, jer da njih nije bilo, ne bi ni je bio ošto što jesam. Hvala Partizanu na svemu što mi je u zivotu dao. Probao sam samo da vratim delić, isto kako i vama navijačima, hteo sam da vratim za svu enegiju svih ovig godina”, rekao je Veličković.

On je poželo sreću ekipi i novom treneru Željku Obradoviću.

“Željku i ekipi želim svu sreću, Partizanova publika znala je da čeni borbenosi i to samo imam poručim. Hajde da se svi zagrimo i otpevamo “Gde god da ti igraš tu su tvoji grobari”, rekao je Veličković, koji je započeo pjevanje u kom mu se priključila cijela hala.

“Hvala za sve, biću navijač. Deset nezaboravnih godina i emocija, hvala”, poručio je za kraj Veličković. 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana