Trinkijeri pred Krku: Pobjedili su Budućnost, Zvezdu...

Agencije
Trinkijeri pred Krku: Pobjedili su Budućnost, Zvezdu...

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri smatra da će susret sa Krkom u 20. kolu ABA lige biti nezgodan, jer dolazi posle dvonedeljne pauze.

"Vraćamo se u takmičarski ritam nakon pauze zbog FIBA prozora. Ta prva utakmica je uvijek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu. Ekipa Krke do kraja sezone igra tri mini-finala i sigurno će dati sve od sebe za još jednu veliku pobjedu. Sa druge strane, naše je da se pripremimo i prikažemo dobru, čvrstu i pametnu igru. I nama su sve utakmice do kraja jednako važne kao i njima", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Krilni centar crno-bijelih Stefan Birćević smatra da njegov tim mora ozbiljno da shvati gostovanje u Novom Mestu, jer su u dvorani Leon Štukelj već "padali" favoriti.

"Krka je na svom terenu dobila i Budućnost i Zvezdu, što govori da u meč moramo ući maksimalno ozbiljno, kao što smo to činili i do sada u ABA ligi i u Evrokupu. Mislim da ipak sve zavisi od nas i da moramo pokazati naše najbolje izdanje. U tom slučaju, verujem da ćemo se iz Novog Mesta vratiti srećni", istakao je Birčević.

Utakmica između košarkaša Krke i Partizana igra se u subotu od 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana