Terzić: Sačekaćemo konačan stav UEFA

Tanjug
Terzić: Sačekaćemo konačan stav UEFA

BEOGRAD- U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju, izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić povodom formiranja nove evropske Superlige.

"U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sacekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva sobzirom da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja super lige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige", rekao je Terzić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Dvanaest najbogatijih klubova Evrope, među kojima su Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted i Totenhem, Milan, Inter i Juventus, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid, dogovorili su formiranje nove evropske Superlige.

"Danas počinje kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donesene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije", rekao je Terzić.

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana