Stanojević napušta Partizan?

Agencije
Foto: Agencije

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najvjerovatnije će napustiti poziciju šefa stručnog štaba kluba iz Humske bez obzira na epilog posljednje dvije utakmice u kojima su na talonu pehari namijenjeni prvaku države i Kupa Srbije, pišu srbijanski mediji.

Odluka je takva da ju je aktuelni strateg već nagovijestio čelnicima kluba kako bi imali dovoljno vremena da u pauzi između dva prvenstva posegnu za narednim rješenjem. Prema informacijama Mozzart Sporta, rukovodioci Parnog valjka su isprva pokušavali da odvrate Stanojevića od ovakvog poteza, uvjereni da je najbolje rješenje i za naredni takmičarski ciklus, ali su vremenom shvatili koliko je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu. Zato su se već upustili u traganje za narednim rješenjem na klupi.

Da se bliži rastanak Stanojevića i Partizana moglo se naslutiti više puta tokom proljeća, naročito poslije posljednjeg gostovanja u prvenstvu, na stadionu Voždovca i trijumfa sa 3:0, kojim su "crno-bijeli" teoretski ostali u trci za naslov. Stanojević smatra da nije realno da u foto-finišu njegov tim pretekne Crvenu zvezdu.

„S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobijedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovdje da funkcionišem i radim“, rekao je Stanojević sinoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana