“Sokolovi” upalili motore: Regoje i Šćepanović asistiraju Gutoviću

S. K.
“Sokolovi” upalili motore: Regoje i Šćepanović asistiraju Gutoviću

ISTOČNO SARAJEVO - Legende Slavije iz Istočnog Sarajeva Bojan Regoje i Vučina Šćepanović biće najbliži saradnici šefa stručnog štaba Milana Gutovića. Regoje je okončao igračku karijeru, dok će Šćepanović još igrati i nositi kapitensku traku “sokolova”. Uz njih trener golmana biće nekadašnji čuvar mreže ovog tima Dušan Remić. Na prozivci je prisustvovalo 20 kandidata za prvi tim, a opravdano odsutni bili su Filip Blagojević, Marko Marković i Nikola Popovac.

- Kompletne pripreme biće obavljene u Lukavici, ali postoji i opcija da se nekih sedam ili deset dana preselimo u malo toplije krajeve. Čeka nas žestok rad, jer želimo da nastavak prvenstvena dočekamo potpuno spremni. Ambicije su da proljeće bude uspješnije od jeseni, a to bi automatski donijelo napredak u gornji dio tabele - kazao je Gutović.

Slavija će u proljeće biti jača za golmana Ivana Trifkovića te veznog igrača Dražena Dubačkića.

- Očekujemo još tri, za ove uslove, kvalitetna pojačanja, a na treninzima će biti i nekoliko fudbalera koji će doći na probu u pokušaju da se nametnu - pojasnio je Gutović.

Planirano je da bude odigrano šest ili sedam kontrolnih utakmica, a četiri su već dogovorene, sa juniorima Željezničara 9. februara, Radnika iz Hadžića (16.2), Romanijom (23.2) te generalka sa Olimpikom 1. marta.

 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana