Siniša Mihajlović: Nisam heroj, imao sam napade panike i htio sam pobjeći kroz prozor

Agencije
Siniša Mihajlović: Nisam heroj, imao sam napade panike i htio sam pobjeći kroz prozor

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ispričao je u TV emisiji "Verisimo" nepoznate detalje iz bolnice tokom šestomjesečne borbe s leukemijom. Mihajlović je 13. jula prošle godine objavio da boluje od leukemije i otad je bio na tri ciklusa hemoterapije.

- Nisam heroj. Htio sam razbiti prozor, ali su me moja supruga i ljekari spriječili. Imao sam 13 hemoterapija u pet dana, ali su poslije treće sve uništile. Prvi krug je bio najteži. Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživio jer sam bio zatvoren u sobi s filtriranim zrakom. Nisam mogao izaći napolje i ludio sam zbog toga. Htio sam razbiti prozor stolicom, ali su me supruga i medicinske sestre zaustavile, dale mi injekciju i smirile - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je dobio podršku od nogometne javnosti zbog toga što je svoju borbu javno objelodanio, međutim, na cijelu situaciju Mihajlović ne gleda na takav način.

- Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovjek s vrlinama i manama. Suočio sam se s leukemijom na svoj način i svako to treba uraditi. Niko ne treba da se stidi ako se razboli ili zaplače. Vrlo bitna stvar u svemu ovom je da se ne kajete ako nešto niste uradili i morate se boriti za život. Razbolio sam se, ali sam morao davati snagu porodici, jer bi bilo mnogo gore da me vide tužnog. Trudio sam se da uvijek budem pozitivan i da se smijem, praveći se da mi nije ništa kako ne bih brinuo porodicu. Bila je to jedna od najtežih stvari, pošto nisam bio u top formi. Kada je riječ o praznicima, bio je ovo najljepši Božić u mom životu, jer je uz mene bila cijela porodica. Sa mnom je bila i majka, koja je bila ljuta što sam plakao tokom druge konferencije za novinare, i kod kuće je spremala veoma ukusne specijalitete. Zahvaljujući njoj, dobio sam nekoliko kilograma - dodao je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana