Pešić u bolnici – otkazano okupljanje reprezentacije

GS
Foto: GS

Kontrolni treninzi muške košarkaške reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra.

Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usljed zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

- Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahtijeva da se što prije podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije - poručio je dr Dragan Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

- Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želio bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima - naglasio je Tarlać.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana