Partizan otpustio Sejdubu Sumu

Srna
Partizan otpustio Sejdubu Sumu

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan saopštio je da je zvanično raskinuo saradnju sa Sejdubom Sumom, koji je nedavno kritikovao klub javno putem Instagrama.

- FK Partizan zvanično obavještava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je donio odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor - navedeno je u saopštenju kluba.

Navode da je FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca.

- Čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu - dodaje se u saopštenju.

Suma je u Partizan stigao 2017. godine iz Slovana iz Bratislave za 1,65 miliona evra. Tada je postao najskuplji fudbaler u istoriji kluba.

Nedavno je odstranjen iz tima Partizana i nije igrao na 165. “vječitom” derbiju, pa se oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju verziju priče zašto nije igrao i da li je bio povrijeđen.

To je bila “kap koja je prelila čašu” i Partizan je raskinuo ugovor sa njim. Ofanzivni vezista je ove sezone odigrao pet utakmica i postigao jedan gol, uz jednu asistenciju.

U Superligi Srbije je na 78 utakmica upisao 17 golova i 19 asistencija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana