“Parni valjak” stao u Ljubljani

Agencije
“Parni valjak” stao u Ljubljani

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su ekipu Partizana 85:69 u utakmici četvrtog kola ABA lige. Utakmica bila izjednačena tokom većeg dijela, presudile trojke Marka Simonovića u poslednjoj četvrtini. Ekipa iz Ljubljane bez poraza, crno-bijeli polovični 2-2. Naredni meč u takmičenju Partizan igra na svom terenu protiv FMP-a.

Košarkaši Partizana odigrali su osmu utakmicu ove sezone na gostujućem terenu i izgubili drugu utakmicu u ABA ligi - Cedevita Olimpija u Ljubljani slavila je sa 85:69.

Tokom tri četvrtine gledali smo izjednačen meč, da bi domaćin ključnu seriju napravio u posljednjoj deonici, kada je Marko Simonović vezao tri trojke i praktično riješio pitanje pobjednika.

Ekipa iz Ljubljane je već u prvoj dionici stigla do prednosti od devet poena, da bi Partizan preko Gordića došao do egala.

Crno-bijeli su dobro parirali brzoj igri Cedevita Olimpije, u dobrom dijelu druge četvrtine imali i prednost na svojoj strani, ali kao da je domaća ekipa u nastavku bila svježija i stigla do zaslužene pobjede.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Miler-Mekintajer i Simonović sa po 15 poena, Stipanović je dodao 14, a Cirbes 13.

U ekipi Partizana Gordić je postigao 13, Volden 11, a Pejdž 10 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana