Oproštaj od Odža: Odlazak velikog nježnog diva...

Tanjug
Oproštaj od Odža: Odlazak velikog nježnog diva...

BEOGRAD - Košarkaški svijet oprašta se od doskorašnjeg igrača Crvene zvezde Majkla Odža, koji je danas preminuo od posljedica srčanog udara.

Bivši saigrači Vladimir Štimac, Čarls Dženkins, Bili Beron, Dušan Ristić među prvima su se oprostili od nigerijskog centra na Tviteru, a isto je uradio i bivši kapiten crveno-bijelih Luka Mitrović.

"Ne želim da verujem u ovo", napisao je Štimac, dok je reakcija Dženkinsa bila slijedeća: "Recite mi da ovo nije istina”.

Novi košarkaš Zenita Beron, u prethodne dve sezone saigrač sa Odžom u Crvenoj zvezdi reagovao je jednom rečju: "Dođavola", napisao je Beron i stavio suzu.

"U šoku sam! Ne mogu da verujem da je ovo stvarno. Počivaj u miru veliki brate", napisao je Dušan Ristić, odnedavno igrač Breše.

Od Odža su se oprostio i košarkaš Reala Dino Radončić, kao i prvotimac Partizana Rašon Tomas, a posebno emotivna je poruka KK Budućnosti, velikog rivala crveno-bijelih.

"Bio si dostojan protivnik, odličan rival, ali i veliki nežni div van terena. Uvek ćemo se sećati velikih borbi na terenu", poručili su iz Budućnosti, uz saučešće porodici i KK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana