Održana promocija knjige "Piksi - sve za 10"

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Promocija knjige "Piksi - sve za 10", autora Nebojša Petrovića, o karijeri čuvenog srpskog fudbalera i sadašnjeg selektora Srbije Dragana Stojkovića održana je danas u beogradskoj MTS dvorani.

Brojni ljudi iz svijeta sporta, posebno fudbala, nekadašnji saigrači, došli su da "iz prve ruke" čuju kako je nastala knjiga i brojne zanimljivosti iz Piksijeve igračke i trenerske karijere.

O Piksiju su govorili njegovi nekadašnji saigrači Dejan Savićević, Miloš Drizić i Savo Milošević, a na promociji su bili i predsjednik OKS Božidar Maljković, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i drugi.

"Bilo je vrlo prijatno. Bilo je zanimljivo pronaći sve i podsetiti se kako se sve odvijalo. MIslim da je preporuka svima da pročitaju, pgotoov mlađim generacijama. Ne mogu da kažem šta mi je bilo najlepše, od prvog dana pa do lisabonske noći kada smo srušili Portugal. Jedna karijera ne može da stane u jedan ili dva dogadaja", rekao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana