Navijači Zvezde sa kupljenom kartom mogu na derbi sa Partizanom u Evroligi

Tanjug
Foto: Agencije

BEOGRAD- Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će svi navijači "crveno-bijelih" sa kupljenim ulaznicama moći da prisustvuju derbi meču 12. kola Evrolige sa Partizanom.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 20.30 časova u "Štark areni", a to će biti prvi "vječiti derbi" beogradskih klubova u istoriji Evrolige. Domaćin ovog duela biće Partizan, a prvobitno je odlučeno da će samo pristalice "crno-bijelih" moći da prisustvuju ovom duelu.

"U organizaciji direkcije policije danas je održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organizaciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnjeg meča. Na sastanku je odlučeno da će sutra biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezde, koji poseduju karte za utakmicu. Takođe, biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz "Arene", navodi se u saopštenju Crvene zvezde i dodaje se da će svi ostali detalji biće naknadno objavljeni.

Crvena zvezda je još jednom apelovala da utakmica sa Partizanom protekne u fer i sportskoj atmosferi i bez ikakvih incidenata.

"Molimo navijače Crvene zvezde da se ponašaju u duhu fer-pleja, bez obzira na sve vrste provokacija, i da time obezbede da ova utakmica 12. kola Evrolige protekne u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata", navode iz Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana