Marijana Dražić, hrvatska teniserka, bez dlake na jeziku: Mračne tajne bijelog sporta

Agencije
Marijana Dražić, hrvatska teniserka, bez dlake na jeziku: Mračne tajne bijelog sporta

MAKARSKA - Hrvatska teniserka Marijana Dražić traži svoje mjesto pod suncem i trenutno je 629. na WTA listi, ali se nije ustručavala da podijeli svoju priču dešavanjima o kojima malo ko ima hrabrosti da govori.

Kćerka nekadašnjeg fudbalera Hajduka Darka Dražića otkrila je šokantne detalje iz bijelog sporta koji se dešavaju van teniskog terena.

- Bila sam na turniru s prijateljicom i s njom dijelila sobu, kako to ide zbog troškova. Međutim, tokom turnira otkrila sam da dosta igračica voli isti pol, što je bilo i u slučaju moje prijateljice. Odobravala sam i nisam imala ništa protiv toga, ali ušla sam, ne znajući, u ljubavni trougao jer je moja prijateljica htjela da napravi ljubomornom svoju bivšu djevojku, koja je na taj turnir došla s novom djevojkom. Na primjer, u lobiju hotela jedna djevojka me dodirivala po koljenu, po kosi, sjela je na mene, što je meni bilo neprijatno i rekla sam joj da to ne radi. Ispalo je kasnije veće sr**e jer su se sve te lezbijke udružile protiv mene - započela je priču Dražićeva.

Sve se to prenijelo i na sportsko borilište.

- Kad sam igrala svoj meč, njih 15 iz ljubomore je došlo na tribine i navijalo protiv mene, pljeskalo, glasno pričalo. Bilo mi je stvarno neprijatno i uzela sam sobu samo za sebe. Imala sam i nervni slom - dodala je Dražićeva.

Hrvatica iz Makarske otvorila je dušu i potvrdila neke stvari o kojima je do sada samo krišom govoreno.

- U teniskim krugovima sve se brzo sazna, pa tako i da dosta igračica, kako bi sebi obezbijedile lakši put prema uspjehu, spavaju s direktorima nekih turnira ili se prave da su njihove djevojke, pa im obezbijede pozivnicu ili daju besplatan smještaj, što je odvratno. Meni, srećom, takve ponude nisu stigle - rekla je Marijana.

Početkom godine Dražićeva je najavila da više neće nastupati pod zastavom Hrvatske jer nije dobila poziv u reprezentaciju mada od tada nije bilo nikakvih konkretnih poteza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana