Kukoč otkrio šta je napisao Džordanu o "posljedicama" serijala "Poslednji ples"

GS
Kukoč otkrio šta je napisao Džordanu o "posljedicama" serijala "Poslednji ples"

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč kaže da je zbog dokumentarca "Poslednji ples" o Majklu Džordanu dao više izjava i intervjua novinarima u proteklom periodu nego kada je aktivno igrao košarku, a kada je to poručio najboljem igraču svih vremena, on mu se samo nasmijao.

Kukoč je u intervju za Sport Klub istakao da mu je Džordan kratko i sarkastično odgovorio na priznanje da je posljednjih sedmica dao veliki broj izjava i intervjua, a takođe je rekao da mu je tokom čitavog serijala bilo uživanje prisjetiti se starih uspomena.

"Poslao sam poruku Džordanu i napisao da sam posljednjih sedmica dao više izjava i intervjua nego tokom karijere, a on mi je samo odgovorio 'lol'. Sarkastično se nasmijao", kazao je Kukoč pa nastavio:

"To su uspomene i mnogo bitnih stvari koje su se dogodile u mom životu. Drago mi je što sam opet vidio sve te igrače i kako smo izgledali, bilo je dobro vidjeti čitavu tu dramu koja se događala. Možda sam bio više zainteresovan da vidim način na koji smo igrali, odnosno košarku koja se tada igrala, a i ljudi koji sada gledaju mogu vidjeti s kojom radošću smo sve to radili", istakao je Kukoč.

Čitav intervju Kukoča za Sport Klub će biti prikazan u četvrtak u 22 sata, a pored priče o dokumentarcu "Poslednji ples" i periodu koji je proveo u dresu Čikaga, pričao je i o svojoj ljubavi prema golfu i kako je proveo period izolacije tokom prve faze pandemije virusa korona.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana