Košarkaši Partizana gosti “Kraljevskog kluba“ u Evroligi

GS
Foto: KK Partizan

MADRID- Košarkaši crno-bijelih gosti su “Kraljevskog kluba“ u 10. kolu Evrolige.

Košarkaši Partizana, poslije poraza od Barselone sa 79:68 namjeravaju da se vrate na pobjedničku stazu na gostujućem terenu iako se susreću sa trećeplasiranim timom koji uz 6 pobjeda ima i samo tri poraza. 

Na drugoj strani, Real Madrid je prije dva dana savladao Valensiju na gostujućem terenu i smatra se za favorita u večerašnjem duelu.

To je u izjavama preed duel potvrdio i trener crno-bijelih Željko Obradović.

"Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu, godinama imaju igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želji i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv kandidata koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal for, pokriveni su na svim mestima. Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoh košarci, a to je Tavarez i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti", poručio je Obradović.

Utakmica Real Madrida i Partizana u "Vizink centru" u Madridu počinje u 20.45č.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana