Kanga ponovo Zvezdina "osmica": Cilj je Liga šampiona

Tanjug
Kanga ponovo Zvezdina "osmica": Cilj je Liga šampiona

BEOGRAD - Povratnik u redove Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da je veoma zadovoljan što se vratio u Beograd i da je spreman da svojim iskustvom pomogne ekipi da ponovo izbori plasman u Ligu šampiona.

Kanga će u drugom mandatu na "Marakani" ponovo nositi dres sa brojem osam, dok ce Mirko Ivanić uzeti njegovu omiljenu "četvorku".

"Veoma sam zadovoljan zbog povratka. Ovde sam jer sam imao veoma dobre odnose sa ljudima u klubu, a i veoma mi se dopao projekat koji su mi predstavili. Cilj je da se opet plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona", rekao je Kanga na promociji koja je organizovana na stadionu Rajko Mitić.

Reprezentativac Gabona dodao je da se raduje saradnji sa trenerom Dejanom Stankovićem.

"Deki je kao igrač ostvario velike rezultate, verujem da ćemo imati sjajnu saradnju. Sinoć na treningu nije bilo vremena, ali verujem da ćemo već danas razgovarati. Što se tiče igrača, tu je dosta mladih, ali i nekoliko njih koje poznajem. Na svima nama je da radimo i ostvarimo ciljeve", istakao je Kanga.

Sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da Kangu nije potrebno posebno predstavljati, imajući u vidu da je njegov prvi mandat u Zvezdi bio veoma uspešan.

"Želeli smo da ga vratimo zbog njegovog karaktera, zbog sposobnosti da preuzme odgovornost kad je najteže. Nadam se da će i u drugom mandatu biti jednako uspešan", poručio je Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana