Jokić: Brak me neće učiniti boljim igračem

Tanjug
Jokić: Brak me neće učiniti boljim igračem

Najbolji srpski košarkaš i prva zvijezda Denvera Nikola Jokić obratio se medijima putem "Zuma" povodom početka trening kampa Nagetsa i tom prilikom govorio o kratkoj pauzi između dvije sezone, svojoj svadbi u Somboru, ali i o promjenama u sastavu ekipe u međuvremenu.

Između završetka prošle NBA sezone, u kojoj su stigli do finala Zapada i početka priprema za novu prošlo je nešto više od dva mjeseca, a prvi put je na pitanja američkih i svjetskih medija odgovarao "Džoker" iz Sombora.

Prvo pitanje je logično bilo vezano za period odmora, i da li je on bio za njega dovoljan.

"Bila je kraća pauza. Morao sam malo da skratim neke stvari - malo odmora, malo rada u teretani, ali ok. Odmoran sam. Mislim da je moje telo u stanju u kojem bi trebalo da bude, a biće to sve još bolje", rekao je Jokić.

Na pitanje da prokomentariše Lejkerse i njihove poteze na tržištu između dvije sezone, odgovorio je:

"Ne zanimaju me Lejkersi. Mislim samo na nas. Tu su novi momci, nova energija. Biće zanimljivo i veoma se radujem da vidim kako će sve izgledati", dodao je.

Neizbježna tema je bila i njegova svadba, koju je zajedno sa suprugom nedavno organizovao u Somboru, ali i pitanje kako će to uticati na njega u novoj sezoni.

"Ja sam bio samo svjedok. Natalija je sve to organizovala. Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji u novoj sezoni, tijelo se više naviklo na kontakt, brzinu utakmice i kako se igra u plej-ofu", rekao je Nikola.

On je prokomentarisao i dolaske i odlaske igrača tokom pauze.

"Kampaco je odličan igrač, najbolji asistent Evrolige, predvodio je Real Madrid. Džamajkl (Grin) će biti dobar fit za nas, dobro šutira, igra dobru odbranu na krupnijim momcima poput Lebrona i sličnih. Nema više Džeramija Grenta, pa će neko svakako morati da istupi", smatra Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana