Jevtović napustio Partizan, prelazi u Gazijantep

Tanjug
Jevtović napustio Partizan, prelazi u Gazijantep

BEOGRAD - Dosadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović u toku dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom, saopšteno je na sajtu crno-belih.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata - prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu" u sezoni 2016/17 i drugi put u prethodnih šest mjeseci.

Između toga tri sezone proveo je u Konji, a jednu u Al Ahliju iz Katara.

-U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se - rekao je Jevtović.

Imao sam zimus poziva sa drugih strana, ali sam se vratio u Partizan sa velikom ambicijom da probamo da ponovimo 2017. godinu i ''duplu krunu''.

-Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje – rekao je Jevtović i istakao da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera Ilije Stolice i sjajnih igrača".

-Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka - poručio je Jevtović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana