Ivanović iznenađen navijačima: Nisam to očekivao

GS
Foto: Ilustracija

Košarkaš Nikola Ivanović rekao je da mu je drago što je u bitnim trenucima pomogao ekipi da preokrene meč protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi.

Crveno-beli su u nedelju uveče u četvrtom kolu regionalnog takmičenja pobedili tim iz Ljubljane posle preokreta 79:64.

"Pre meča smo znali koliko je važno da pobedimo i napravimo reakciju u odnosu na ono što se desilo u Laktašima i da se u ABA ligi vratimo na pobednički kolosek. Sama činjenica da smo znali kolika je važnost meča bila, nismo dozvolili da Cedevita održi tu prednost. U drugom poluvremenu smo igrali u odbrani onako kako znamo da igramo i kako treba i na kraju smo relativno rutinski slavili", rekao je Ivanović novinarima posle meča.

Zvezdin bek upitan je i koliko je teško pronalaziti motivaciju i energiju u gustom rasporedu.

"Specifična je sitaucija, mnogo je treško igrati na svaka dva dana i svaki dan se iznova motivisati i nalaziti pravi ritam i snagu, ali smo pre sezone znali šta nas čeka, posebno u oktobru".

Ivanović je sinoćni duel završio sa 12 koševa uz pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije.

"Tražio sam šut i sinoć i nisam uspeo da ga nađem. Drago mi je što sam u nekim bitnim momentima uspeo da napravim nešto što je pomoglo ekipi da se odvoji i da uz defanzivu da promenio tok utakmice", rekao je Ivanović.

Osvrnuo se i na ovacije koje dobio od navijača u hali "Aleksandar Nikolić".

"Nisam to očekivao, generalno je osećaj lep. Nezavisno od Zvezde i bilo čega, zaista se uvek trudim da dam sve od sebe i da pružim sve što mogu. Drago mi je što su navijači makar na trenutak to prepoznali“, zaključio je Ivanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana