Huligani prebili popa golmana, tukli i popadiju

GS
Huligani prebili popa golmana, tukli i popadiju

KOSJERIĆ - Sveštenik Blagoje Gavrilović iz Kosjerića dobio je teže tjelesne povrede kada su njega i njegovu suprugu napali fudbalski huligani poslije fudbalske utakmice nižeg razreda takmičenja.

Gavrilović nije samo sveštenik, već i golman lokalnog kluba Crnokosa, koji je pobijedio Omladinac iz Zablaća, čiji su ga navijači napali poslije utakmice.

"Nakon završene utakmice navijači su sjedili u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sjednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predjelu grudi i to sve pred očima djece", rekao je za RINU, Zoran Antonijević predsjednik FK Crnokosa iz Kosjerića.

Kako ističe, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže tjelesne povrede i upućen je na bolničko liječenje u Užice.

"Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno, prenosi Mondo. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive", rekao je Antonijević.

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK Crnokosa iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu Sloga iz Kraljeva sa kojim je bio na pragu da uđe u Prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana