Gojak: Zvezda je bolja nego što se pokazala u Ligi Evrope

Tanjug
Foto: Fb

BUDIMPEŠTA-Fudbaler Ferencvaroša Amer Gojak izjavio je za Nemzeti sport da je Crvena zvezda mnogo bolji tim nego što je pokazala u dve utakmice grupne faze Lige Evrope.

Mađarski i srpski šampion rivali su u H grupi Lige Evrope, ali su na različite načine startovali u drugom po rangu evropskom takmičenju.

Ferencvaroš je lider sa šest bodova posle pobjeda nad Trabzonom (3:2) i Monakom (1:0), dok je Crvena zvezda poražena od francuskog predstavnika sa 1:0, a od turskog sa 2:1 i jedina je ekipa bez bodova u H grupi.

Dva tima sastaće se u trećem kolu H grupe 6. oktobra na stadionu "Rajko Mitić" u 18.45. Nedelju dana kasnije, 13. oktobra, sledi duel istih ekipa u Budimpešti, a upravo o tim utakmicama govorio je Gojak.

"Jedno je sigurno, ići cemo na pobedu u obe utakmice. Naravno, sve je moguće u grupnoj fazi. Crvena zvezda je pretrpela dva poraza do sada, ali je mnogo bolji tim od onoga što je pokazala. Čekaju nas dva ekstremno teška meča", izjavio je Gojak za Nemzeti sport.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji igra uglavnom na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, ovog leta stigao je u Ferencvaroš iz zagrebačkog Dinama za sumu od milion evra.

U karijeri je nastupao još za Olimpik Sarajevo i Torinu, a za selkciju BiH odigrao je 33 utakmice i postigao četiri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana