Delije: Raduljica poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi

Tanjug
Delije: Raduljica poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezde oglasili su se zvaničnim saopštenjem pošto je bivši srpski košarkaški reprezentativac Miroslav Raduljica potpisao ugovor sa "crveno-bijelima".

Raduljica je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Raduljica, koji je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji", navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde popularnih "Delija".

Navijači Crvene zvezde tvrde da su obavili razgovor sa čelnicima kluba.

"Dogovorili smo da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja)", tvrde navijači Crvene zvezde.

Pristalice "crveno-bijelih" tvrde da će se u narednom periodu ponovo oglasiti na ovu temu.

"U narednom periodu pisaćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj mjeri upoznati sa istim", zaključuje se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Raduljica (34) je u sezoni 2011/2012. igrao za Partizan.

Crvena zvezda će prvi meč u novoj sezoni odigrati u subotu od 20 sati protiv MZT Skoplja u prvom kolu regionalne ABA lige.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana