Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope

Tanjug
Dejan Stanković: Dao bih litar krvi za Ligu Evrope

BEOGRAD - Razumem kritike, ali nikome ne može da bude više krivo nego meni i igračima što smo eliminisani od Omonije, poručio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na današnjoj konferenciji za medije uoči prvenstvene utakmice protiv Voždovca više pričao o Omoniji, a želio je i da pojasni izjavu poslije žreba kada je rekao sa Zvezda nije imala sreće kada je izvukla pobjednika susreta Ararat - Celje.

- Bilo mi je krivo što ne igramo kod kuće, jer Marakana nosi posebnu energiju. Samo mi je to krivo. Naravno da sam prezadovoljan žrebom i da smo na tom meču aposlutni favoriti - rekao je Stanković.

Ponovio je da je bilo dosta dobrih stvari na meču protiv Omonije i poručio da veliki klub kao što je Zvezda mora da ide naprijed.

- Nemam ja ovde šta da se pravdam. Zvezda je klub koji mora stalno da ide napred. Uradićemo sve da dođemo do Lige Evrope. Dao bih litar krvi da tako bude. Imamo još jednu prepreku - rekao je Stanković.

Kada je u pitanju duel protiv Voždovca najavio je promene.

- Posle izuzetno teške utakmice koju smo odigrali pre nekoliko dana sigurno da će biti izmena u timu. Imamo vremena danas i sutra da vidimo kako se igrači osećaju. Nećemo rizikovati nijednog momka za kojeg nismo sigurni da je u potpunosti spreman - poručio je Stanković.

Utakmica 8. kola Superlige između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana