Beograđani dogovorili kapitalno pojačanje: Zvezda "razbila kasu" zbog Kange

G.S.
Beograđani dogovorili kapitalno pojačanje: Zvezda "razbila kasu" zbog Kange

BEOGRAD - Gelor Kanga se poslije dvije i po godine vraća u Crvenu zvezdu i biće kapitalno pojačanje Beograđana koji se nadaju trećem učešću u Ligi šampiona.

Nada se tome i doskorašnji fudbaler praške Sparte jer bi u tom slučaju iduće sezone zaradio 1,3 milion evra, što je astronomska plata za prilike u Srbiji.

Gabonac će imati zagarantovanih 500.000 evra, a dobiće još 300.000 samo za potpis ugovora s obzirom da je slobodan fudbaler. Ukoliko se tim Dejana Stankovića ponovo plasira u grupnu fazu elitnog takmičenja na Kangin račun sliće se i bonus od još pola miliona evra, a sve odredbe ugovora važe za iduće tri godine na koliko je postignut dogovor.

Nema sumnje da je povrakom ćudljivog majstora Zvezda dobila mnogo naročito što je prethodno sa šampionom Srbije potpisao i njegov partner iz prvog mandata u Ljutice Bogdana Aleksandar Katai.

Stanković će u timu imati dvojicu momaka koji u svakom trenutku mogu da bljesnu i riješe utakmicu.

Kanga je prethodne dvije i po sezone bio najbolji fudbaler Sparte i činilo se nerealnim povratak u Zvezdu. Međutim, nije ga zadovoljila ponuda Trabzona, a kako je zavolio Beograd i kako "crveno-bijeli" ponovo imaju najviše ambicije odlučio je da se vrati na mjesto uspjeha. On je sinoć trebalo da stigne u prestonicu Srbije i zvanično potpiše pristupnicu timu sa "Rajka Mitića".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana