Antonić koordinator svih mlađih selekcija Crvene zvezde

Tanjug
Foto: KSS

BEOGRAD- Košarkaški trener Jovica Antonić imenovan je za koordinatora svih mlađih selekcija Košarkaškog kluba Crvena zvezda, saopštio je danas srpski i regionalni šampion.

Antonić je nekadašnji trener prvog tima Crvene zvezda, a bio je i pomoćnik bivšeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.

"Antonić će imati zadatak da sinhronizuje rad svih mlađih kategorija i koristi svoje bogato znanje i iskustvo kako bi se još više unapredio rad celog sistema mlađih selekcija", navodi se saopštenju Crvene zvezde.

Pionire Crvene zvezde će u narednoj sezone kao trener voditi Nemanja Novašikić, a njegov pomoćnik će biti Nebojša Stanojević.

Prvi trener kadetskog tima "crveno-belih" u novoj sezoni biće Miloš Šakota, a pomagaće mu Marko Lalić. Juniorsku selekciju Crvene zvezde će voditi Slobodan Klipa, dok će njegovi pomoćnici biti Milan Majstorović i Bojan Ćerić.

"Mlađe selekcije Crvene zvezde (pioniri, kadeti i juniori) već uveliko treniraju i pripremaju se za novu sezonu. Kadeti će 23. septembra igrati kvalifikacije za kvalitetnu ligu Srbije, dok ista obaveza očekuje juniore sedam dana kasnije", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana