Agent Nikole Jokića: Za obrok je znao pojesti pola kile bureka i popiti dva litra "kole"

Agencije
Agent Nikole Jokića: Za obrok je znao pojesti pola kile bureka i popiti dva litra "kole"

BEOGRAD - Menadžer srpskog košarkaša Nikole Jokića, Miško Ražnatović, ispričao je kako je" od prosječnog igrača napravio NBA zvijezdu" te da nije mogao ni zamisliti da će Jokić već sada napraviti ovakvu karijeru.

Ražnatović je u razgovoru za hrvatski portal Indeks istakao da Jokić nije baš izgledao kao na fotografijama koje su poslednjih dana postale viralne na društvenim mrežama, a na kojima je prikazan kao bucmasti dječak za kojeg se ne može naslutiti da će postati jedan od najboljih košarkaša svijeta.

- Nije bio baš kao na onim fotografijama, ali imao je višak kilograma i bio je znatno fizički slabiji od svih drugih u ekipi. Kondicioni trener odmah ga je izvukao iz timskog treninga da mu tijelo dovede u stanje da može trenirati s ostatkom ekipe. Rekao je da će se povrijediti u roku od tri dana ako odmah krene s punim treningom – ispričao je Ražnatović. Ali Jokić je, dodaje, pokazao da fizikalije nisu presudne-

- To mi je veoma drago jer otvara vrata svim klincima da maštaju kako mogu postati Ol - star igrači, da nije bitno imati brdo mišića i skakati ne znam koliko visoko. On je krajnje atipičan primjer, ali dobar za sve klince koji igraju košarku - kaže Ražnatović.

Ispričao je da je Jokiću prije bilo normalno da za obrok pojede pola kile bureka i popije dva litra kole.

- Ipak, to nije najsmiješnija anegdota o njemu, bolja je kada je potpisao toliko autograma da mu se upalila tetiva na ruci, zbog čega je propustio sedam dana treninga i nekoliko utakmica - priča ovaj menadžer, ali otkriva da je prehrambene navike, naravno, vremenom promijenio.

Naglašava da je fokus svjetske javnosti na Denveru i Jokiću još veći jer su u plej –ofu pokazali nevjerovatan timski duh i velikim preokretima, prvo protiv Jute, a zatim protiv Klipersa, pokazali da su zreli i ozbiljni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana