Poznati i njihovi nesvakidašnji kućni ljubimci: Švarceneger ima magarca, Majli Sajrus prase FOTO

GS
Poznati i njihovi nesvakidašnji kućni ljubimci: Švarceneger ima magarca, Majli Sajrus prase FOTO

Kućni ljubimci uvijek donose radost i nježnost. No ne vode samo obični smrtnici računa o svojim ljubimcima, tu su i poznate ličnosti koje jako vole svoje kućne ljubimce.

Iako vjerovatno mislite kako su i oni ljubitelji običnih kućnih ljubimaca poput tigrica, hrčaka, mački ili pasa prevarili ste se.

Na primjer Arnold Švarceneger za kućne ljubimce osim psa ima i ponija i magarca. On na svom Instagram profilu često dijeli smiješne videe na kojima hrani svoje ljubimce.

Majim Bialik ima bezdlaku pasminu mačke Peterbald. Ova mačka rezultat je spajanja ruske bezdlake mačke Donski Sfinks sa ženkom orijentalne kratkodlake mačke.

Salma Hajek voli ptice i to ne bilo koje poput kanarinaca, tigrica ili golubova. Za svog kućnog ljubimca glumica je izabrala sovu koja najviše voli da se igra s njenom kosom.

Dženifer Garner nedavno je proslavila prve rođendane svojim kokoškama.


Tori Speling ima guštera i nekoliko malih svinja. Amanda Sejfrid ima konja i kokoške.

Džastin Biber ima 2 egzotične mačke Savane. Ovo je najskuplja sorta mačaka na svijetu. On i njegova supruga često dijele fotografije na Instagramu sa svojim ljubimcima.

Rize Viterspun toliko voli svoju koze da s njima radi i jogu. Za sada glumica ima kozu i jarca i koji se zovu Marta i Džordž Vašington. Takođe ima i magarce, kokoške i svinje.


Vanila Ajs za kućnog ljubimca imao je risa. Ovaj egzotični kućni ljubimac zvao se Džinks, a on se prema njemu odnosio kao prema malom simpatičnom mačetu.

Melani Grifit i njena majka Tipi Hedren živjele su s lavom. Lav, koji se zvao Nil, dijelio je svoj život s Melani i njenom majkom tokom 1970-ih. Usvojili su ga nakon što je Tipi otputovala u Afriku.

Majli Sajrus imala je prase. Osim toga imala je konje, pse i mačke. Njeno prase uginulo je prošle godine.

Majk Tajson uzgaja golubove. Prije toga imao je tri albino tigra s kojima se šetao i tako pokazivao da su u potpunosti bezopasni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana