„Ovako govori carica”! Vedrana Rudan o porukama Cece Bojković o Zelenskom koje su pokrenule lavinu VIDEO

GS
„Ovako govori carica”! Vedrana Rudan o porukama Cece Bojković o Zelenskom koje su pokrenule lavinu VIDEO

Izjava glumice Svetlane Cece Bojković o ukrajinskom predsjedniku Vladimiru Zelenskom izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a tim povodom oglasila se i književnica Vedrana Rudan.

Ceca Bojković je dobila veliku podršku građana ali i pakosne komentare u manjem dijelu prozapadne javnosti. Oglasila se, konačno, hrvatska književnica Vedrana Rudan koja je na društvenoj mreži podijelila isječak iz Sputnjikove emisije u kojoj je gostovala Bojkovićeva. Uz britak i jasan komentar podrške velikoj divi srpskog glumišta: "Ovako govori carica Svetlana Ceca Bojković" i stavila emotikon srca.

A zašto je Ceca Bojković ovih dana toliko citirana? Naime, odgovarajući na pitanje novinarke Sputnjika Maše Radović, koliko opasnu ulogu igra njen kolega Zelenski, legendarna glumica je istakla da je ukrajinskog predsjednika najbolje opisala baš – Vedrana Rudan.

- To će on tek na kraju da vidi (koliko je opasna uloga). A videćemo i mi, ko preživi. Hoćemo li reći kakav je glumac? To se ne računa u glumce. To vređa glumačku profesiju. Videla sam nekakve inserte, to su neke vrste kabarea, na ivici porno situacija. Da ne ponavljam, možda nema smisla, ali pročitajte Vedranu Rudan kako ga ona zove. Kako on svira i čime svira. Jedna takva osoba vrlo je pogodna bila za ovu ulogu koja joj je dodeljena. E sada, kada završi tu svoju ulogu videćemo šta će biti kada padne zavesa - ocijenila je Bojkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana