Retro modeli sa visokim strukom za savršen izgled na plaži

Glas Srpske
Retro modeli sa visokim strukom za savršen izgled na plaži

Sezona godišnjih odmora i uživanja u sunčanim danima samo što nije počela, a među najpopularnijim ljetnim destinacijama i ove će se godine naći gradovi uz obalu mora.

Uz istraživanje njihovih pitoresknih uličica i uživanje u gastronomskim delicijama, izležavanje na plaži i kupanje biće naše omiljene aktivnosti zbog čega će se u našoj garderobi za godišnji odmor, uz lagane haljine i odjevne komade od lana za šetnju i večernje prilike, pronaći kupaći kostim. Od godišnjeg odmora dijeli nas tek nekoliko sedmica (ili one najsrećnije tek nekoliko dana) što znači da je krajnje vrijeme za potragu za onim savršenim kupaćim kostimom.  Iz godine u godinu, modne kuće, dizajneri i high street  brendovi taj zadatak nam čine sve jednostavnijim, a pregršt odličnih modela već možete pronaći u aktuelnim kolekcijama.

Nakon bikini modela koji su vladali modnom scenom i pješčanim plažama na početku 21. vijeka , posljednjih nekoliko godina u središtu ljetnih modnih trendova istakli su se modeli inspirisani klasičnim i ženstvenim retro kupaćim kostimima.

S modernim pomakom u silueti, kolorističkom izboru i trendi detaljima, klasični modeli jednodijelnih kupaćih kostima i dvodijelnim modelima s donjim dijelom visokog struka izgledaju bolje no ikad. Najpoželjniji trendovi za ljetnu sezonu ispred nas su ponovno istakli jednostavnost i svestranost neutralne palete boja, efektne detalje i retro siluete koje prate liniju ženskog tijela i naglašavaju ono najbolje.

Iza najpoželjnijih modela kupaćih kostima u kojem ćete se osjećati samouvjereno, krije se jednostavan spoj klasičnih krojeva s modernim pomakom i crnom bojom koja će odlično izgledati u kombinaciji s preplanulim tenom i nekoliko zlatnih modnih dodataka.  Kako bi omiljeni crni kupaći kostim transformisali u look za gradske ulice preko njega prebacite laganu, bijelu tuniku od lana ili ga, baš poput svestranog crnog bodija, spojite s omiljenim ljetnim pantalonama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana