Poznati fudbaler otvara još jedan hotel: Dobre lokacije, luksuz i potpisane lopte

Agencije
Poznati fudbaler otvara još jedan hotel: Dobre lokacije, luksuz i potpisane lopte

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo nije uspješan samo na na fudbalskom terenu. Djelatnost u kojoj je takođe dobar jeste ugostiteljstvo, a kako se čini - sve mu bolje ide.

Ronaldo zajedno sa turističkom firnom Pestana posjeduje već dva hotela koja nose naziv "Pestana CR7 ", jedan se nalazi u Lisabonu, a drugi u njegovom rodnom mjestu Funšal na ostrvu Madeira.

Hoteli Kristijana Ronalda su veoma luksuzni, a najčešći gosti su, naravno, vjerni fanovi fudbalera.

Ambiciozni Ronaldo je odlučio da dva hotele nisu dovoljna, pa će uskoro "Pestana CR7 " biti otvoren na još nekoliko lokacija.

Kako je Ronaldo relativno čest gost u svojim hotelima, smatra se da su lokacije novih hotela destinacije na koje on često putuje.

Hotel čije otvaranje je najavio fudbaler na Instagramu nalazi se u Madridu, a "Pestana CRCR7" se očekuje i u Marakešu, Njujorku, Parizu i Mančesteru.

Ukoliko biste željeli da provedete deset dana u Funšalu ovoj jula, bilo bi potrebno da izdvojite 110.000 dinara, a ukoliko biste pozvali direktno hotel i rezervisali i ostvarili barem dva noćenja, dobili biste loptu sa Ronaldovim potpisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana