Nesvakidašnji oglas u Dalmaciji: "Iznajmljujem apartmane samo domaćim ljudima, evo i zašto"

GS
Nesvakidašnji oglas u Dalmaciji: "Iznajmljujem apartmane samo domaćim ljudima, evo i zašto"

Jedan Dalmatinac je u Fejsbuk grupi "Apartmani Hrvatska" napisao kako je odlučio da svoje apartmane iznajmljuje samo Hrvatima. Naveo je niz razloga.

Nesvakidašnji oglas, koji su prenijeli hrvatski mediji, naišao je na oduševljenje i pokrenuo niz komenatara. Nije dugo trebalo da se ispod oglasa jave i budući gosti, ali i oni koji domaćinu žele dobru sezonu.

"Ma ja ove godine iznajmljujem samo domaćim ljudima apartmane.. pošto su cijene se sve napumpale "ka luftići" prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji.. pošto je mlijeko skupo ko da ga muzu iz zlatnog teleta.. pošto si nekad za 1.500 kuna mogao kupiti dobar bicikl, a sad ne možeš nikakav... pošto sam vidio u jednoj radnji da prodaju posebno onaj ravni dio stola, a posebno noge od stola... ja ne znam evo.. pošto "funkcionalna" majica u jednom trgovačkom lancu košta 20 evra.. ne razumijem kakva je nefunkcionalna majica.. šta, nema rupu za glavu?.. pošto je auto prije bio sto hiljada kuna a sad je 160.. ja iznajmljujem:

- 2 osobe = 45 evra

- 3 osobe = 55 evra

- 8 osoba = 130 evra

Klima, wifi, gradele, mašina za veš, televizije 82 cm u malim apartmanima i 100 i kusur u velikom.. tosteri, kuvala... 

Do centra mjesta: 150 metara

Do plaže gdje možeš leći kao čovjek pod bor: 350 metara

Ima svega jeftino za pojesti ako ćeš u restoran, a ako nećeš skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri paradajza iz vrta i eto ti večere.

Mjesto: Seline

Apartmani: Ante

Piće dobrodošlice: Karlovačka

Zakuska: Pršut

Pogled: Kroz prozor, more ne vidim od stričevih borova, nije htio popilati 

Uz oglas je vlasnik priložio i nekoliko fotografija. Ubrzo su mu se počeli javljati gosti, ali i oni koji su samo htjeli pohvaliti oglas.

- Ne znam da sam ikad naišla na bolji oglas, da vam bude najbolja sezona od srca vam želim - napisala je jedna članica grupe.

- Pišite me za nagodinu! Skupiću što više ljudi da dođemo - napisala je druga.

- Ma ti si ljudina....da nismo već uplatili došli bi tebi. Svaka čast za oglas! - samo je jedan u nizu pozitivnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana