"Glas" u Herceg Novom: Plaže pune, ugostitelji zadovoljni VIDEO

Miloš Vasiljević
Foto: Miloš Vasiljević

HERCEG NOVI - Crnogorsko primorje ovih dana preplavili su turisti, a ugostitelji s razlogom trljaju ruke zadovoljni posjetom, koja je, kažu, na nivou onih prije pandemije virusa korona.

Zadovoljni su i turisti jer osim u idealnom vremenu mogu da uživaju u prelijepim plažama i cijenama koje su i dalje za svačiji čep, ako poredimo sa zemljama u regionu.

 

Herceg Novi, kao provjerenu atrakciju, pored turista iz regiona preplavili su Rusi, koji kažu za "Glas Srpske " da su Novljani pravi domaćini, a plaže idealne.

- Ljeto je uveliko počelo, imamo ovdje rodbinu pa smo došli da odmorimo. Kumbor, Zelenika, Igalo, za svako mjesto po dva dana, plus Herceg Novi. Generalno, prelijepo je - kazala je Anastasija koja je iz Rostova sa porodicom došla u Crnu Goru.

Ovaj destinacija neizostavna je i za Beograđanina Marka Marića, koji svake godine dolazi u ovoj crnogorski gradić.

-Prelepo je. Ako mi u Srbiji nemamo more, imamo Herceg Novi koji  svojatamo. Jednostavno, uživamo, uz to cene su prihvatljive - kaže Marić za "Glas".

Espreso u prosjeku košta 1.5 evra, limunada je tri evra, koliko košta i koka- kola, a za one vole pivo i odmoru u hladu obližnjih kafića moraju da izdvoje između tri i četiri evra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana