Film Roberta Dacešina proglašen za najbolji turistički film na svijetu VIDEO

GS
Film Roberta Dacešina proglašen za najbolji turistički film na svijetu VIDEO

VALENSIJA - Video blogera Roberta Dacešina pod nazivom “Zašto Bosna i Hercegovina može biti broj 1 turistička destinacija u svijetu” osvojio je prvo mjesto na takmičenju koje je sprovodio Međunarodni komitet turističkog filma.

“Video je dobio 56.914 glasova iz 74 zemlje, što je najviše u istoriji ovog takmičenja. Zvanična dodijela nagrada biće 24.11. u Valensiji u Španiji i sa ponosom ću da predstavim svoju zemlju tamo. Možda u tenisu nisam bio tako dobar da odem na Olimpijadu, ali kada je turizam u pitanju, ovo je Olimpijada te vrste, a Bosna i Hercegovina se sada nalazi na najvišem postolju”, napisao je Dacešin uz srdačne zahvale svima koji su ga podržali.

Podsjetimo, Dacešin je u videu objavljenom na njegovom jutjub kanalu u januaru ove godine predstavio ne samo one svima znane bisere BiH, nego i njene skrivene ljepote – i to sve u 12 minuta. 

Danas je Dacešin sa publikom podijelio i video u kojem se osvrće na sve ono što je prethodilo pobjedničkom, ali i na vlastita inspirativna iskustva, prenosi N1.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana