Džastin Trudo nova žrtva ruskih komičara,mislio da priča s Gretom Tunberg

Tanjug
Džastin Trudo nova žrtva ruskih komičara,mislio da priča s Gretom Tunberg

OTAVA - Nova žrtva ruskih komičara, poznatih pod nadimkom Vovan i Leksus, bio je kanadski premijer Džastin Trudo, kome se poznati dvojac predstavio kao švedska aktivistkinja Greta Tunberg i tražio od njega susret sa likovima iz poznate animirane serije Saut park Terensom i Filipom.

Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov su tokom 10-minutnog razgovora, snimljenog u januaru, a koji su sada objavili, između ostalog, savjetovali Trudoa o svjetskoj politici, ali i naveli da su zabrinuti zbog rastuće međunarodne krize i mogućnosti novog svjetskog rata, prenosi Gardijan.

- Vi ste odrasli, ali se ponašate kao djeca. Možemo da stvorimo svijet u kome će biti mjesta za sve. I crnce i bijelce, hrišćane i muslimane, Trampa i Putina, za Borisa Džonsona i Korbina, za Terensa i Filipa. Napustite NATO, položite oružje, berite cvijeće, smješite se prirodi - rekla je lažna Greta.

Na to je Trudo diplomatski odgovorio da je to ispravna perspektiva.

- Ja takođe maštam o svijetu u kome su vojnici nepotrebni, ali na žalost još uvijek ne živimo u tom svijetu - rekao je Trudo.

Kanadski premijer shvatio je da se radi o šali kada je lažna Tunberg ponovila zahtjev da je upozna sa Terensom i Filipom.

Prethodno su žrtve ruskih komičara bile poznate javne ličnosti, a među njima i muzičar Elton Džon koga je dvojac zvao predstavivši se kao ruski predsednik Vladimir Putin željan da sa njim razgovara o pravima homoseksualaca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana