Crno proročanstvo baba Vange za 2020. godinu: Evropu će zbrisati hemijski rat, a predsjednika će pokušati da ubiju

Agencije
Crno proročanstvo baba Vange za 2020. godinu: Evropu će zbrisati hemijski rat, a predsjednika će pokušati da ubiju

Baba Vanga predvidela hemijski rat koji će da uništi Evropu.

Baba Vanga, slepa bugarska proročica, predvidjela nam je mračnu 2020. godinu. U slijedećoj godini otpočeće hemijski rat koji bi mogao da “zbriše” Evropu.

Takođe, sva proročanstva koja se nisu obistinila u ovoj godini, navodno će se dogoditi u novoj. S obzirom da životi predsjednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa tokom godine koja je na izmaku nisu bila ugrožena, strašna sudbina bi mogla, kako prenosi britanski San, da ih zadesi u 2020. godini. Podsjetimo, bugarska proročica je navodno predvidjela i rušenje kula bliznakinja, kao i potonuće ruske podmornice.

“Horor! Američka braća će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice”, navodno je rekla baba Vanga. Vjeruje se da je bjaba Vanga predvidjela sve šta će se događati do daleke 5079. godine, kada će svijet i prestati da postoji. Navodno je pred smrt dala brojna proročanstva, a mnoga od njih bi, vjeruje se, mogla da se ostvare u godini koja je pred nama. Baba Vanga je navodno otkrila da će Putinov život biti u opasnosti i da će pokušati da ga likvidira neko ko radi u Kremlju.

I Trampa čeka crna godina, u kojoj će američki predsjednik oboljeti od tumora na mozgu koji može da ga ubije. Ukoliko preživi, ostaće gluv.

Predvidjela je i da će Evropa biti u rukama muslimanskih ekstremista, ali to je predvidjela i za 2019. godinu. Ona je rekla da će ekstremisti donijeti pakao sa arsenalom hemijskog oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana