Zora Bulatović – Kremenović nakon saslušanja u policiji za “Glas Srpske”: Piralen u “Incelu” bio decenijama prije mog dolaska

Dragana Orlović
Zora Bulatović – Kremenović nakon saslušanja u policiji za “Glas Srpske”: Piralen u “Incelu” bio decenijama prije mog dolaska

Banjaluka - Zbog afere “piralen” veći broj zaposlenih u banjalučkoj Poslovnoj zoni “Incel” saslušan je u policiji po nalogu tužioca - potvrđeno je “Glasu Srpske” u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Među saslušanima je i stečajna upravnica Zora Bulatović – Kremenović, koja je  “Glasu Srpske” rekla da je u policiji bila kao svjedok.

- Saslušana sam u svojstvu svjedoka, obzirom da znam dio te priče. Piralen se nalazio u pogonu firme “Energetika”, gdje sam nekada bila stečajni upravnik. Priča o piralenu je nešto što je bilo prije mene decenijama - objašnjava Bulatović- Kremenović.

Navela je da poslije njene prodaje, imovina firme u kojoj je pronađen piralen preprodavana par puta.

- Moj kupac bila je firma “BB Forest”, a potom je imovinu kupila neka hrvatska firma, da bi na kraju završila u rukama “Lukić investa”, u čijem je vlasništvu bila i kada je došlo do incidenta sa požarom - izjavila je “Glasu” Bulatović- Kremenović, koja tvrdi da ne zna ko je još saslušan u policiji zbog afere piralen.

 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana