Wizz Air ukinuo let iz Banjaluke za Štokholm

GS
Foto: Ilustracija

BANjALUKA – Letovi Wizz Air-a na ruti Banjaluka – Štokholm Skavsta prekinuti su, dok će avio-linija iz Banjaluke za Hamburg saobraćati samo tokom ljetne sezone, navela je Tamara Nikiforova, menadžerica korporativnih komunikacija ove kompanije.

"Kao što je uobičajena praksa u avioindustriji, Wizz Air optimizuje svoju mrežu na temelju rezultata ovih pregleda i sezona putovanja, tako da će linija Banjaluka – Hamburg saobraćati samo tokom ljetne sezone, dok su letovi na ruti Banjaluka – Štokholm Skavsta prekinuti. Nastavljamo da pratimo ponudu i potražnju na tržištu kako bismo svojim putnicima mogli ponuditi najbolje opcije putovanja", rekla je Nikiforova za "Nezavisne novine" .

Što se tiče putnika sa rezervacijama, na koje utiče ova promjena, oni će biti obaviješteni i automatski će im se nuditi alternativni raspored letenja, potpuni povrat novca na originalni način plaćanja ili 120 odsto originalne cijene u obliku kredita za rezervaciju aviokarata.

Wizz Air je ranije otkazao letove iz Banjaluke za Malme, a sada otkazuje linije za Štokholm Skavsta, tako da će zadnji let biti 28. avgusta. Tokom ljeta kompanija će saobraćati samo tokom ljeta.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana