Višković: Vlada Srpske biće podrška svakoj dobroj investiciji

Srna
Višković: Vlada Srpske biće podrška svakoj dobroj investiciji

BEOGRAD - U okviru konferencije o investicionim potencijalima Republike Srpske, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Beogradu sa predstavnicima više kompanija, zainteresovanih za ulaganja na području Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Srpske.

U odvojenim susretima, Višković se sastao sa predstavnicima "Neoplante", "Nis"-a, "Ceptera", "Helvetia hotela", "Delta holdinga", "Pontiluks" i kompanija "Energoprojekt".

Višković je informisao predstavnike ovih kompanija o prednostima ulaganja u Srpsku, ističući da će Vlada Republike Srpske biti podrška svakoj dobroj investiciji, koja će doprinijeti privrednom razvoju i novim radnim mjestima, navodi se u saopštenju.

- Sve ove kompanije imaju izražen interes za nove investicije u Republiku Srpsku. Drago mi je što je današnja konferencija o investicionim potencijalima bila odlična prilika da na jednom mjestu i u direktnim razgovorima dobiju sve potrebne informacije - rekao je Višković.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana