Višković: Srpska da bude destinacija poželjna za život

Srna

MODRIČA - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je danas u Modriči da će Vlada Republike Srpske nastaviti da pomaže ovu lokalnu zajednicu i značajne infrastrukturne projekte u narednom periodu kao što je to radila i u proteklih 15 godina sa ciljem da Srpska bude destinacija poželjna za život.

"Želimo da unaprijedimo život građana, da Srpska bude destinacija poželjna za život, da niko odavdje ne odlazi i da time pokažemo da se ovdje može normalno živjeti, funkcionisati i privređivati, u svom gradu i u svojoj opštini", rekao je Višković novinarima prije početka sastanka sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a u Modriči.

Višković je istakao da je Modriča jedna od lokalnih zajednica gdje je SNSD u kontinuitetu na vlasti u posljednjih 15 i više godina i da ne vidi nijedan razlog da i poslije 15. novembra ne bude tako.

Kandidat ove stranke za načelnika opštine Modriča Mara Milošević zahvalila je za sav doprinos Vlade ovoj opštini.

"Mi vrlo dobro znamo da su svi realizovani projekti rezultat rada SNSD-a, odnosno Vlade Srpske na čelu sa premijerom Viškovićem", navela je ona.

Posjetivši da je zbog epidemije virusa korona bio obustavljen rad mnogih firmi i u ovoj opštini i u Srpskoj, među kojima je Fabrika obuće "Alfa", ona je rekla da je danas potvrđeno da će biti isplaćeni svi porezi i doprinosi kako bi sve te radnice koje su ostale bez posla mogle da primaju svoje naknade.

Miloševićava je zahvalila Viškoviću na posjeti i na svim odobrenim kapitalnim projektima koji će biti realizovani u narednih mjesec dana, izrazivši nadu za dalju saradnju i podršku infrastrukturnim projektima.

On je rekla da očekuje pobjedu na lokalnim izborima, imajući u vidu podršku lidera SNSD-a Milorada Dodika, te potpredsjednika stranke Željke Cvijanović i Radovana Viškovića.

Sastanku je presustvovao vršilac dužnosti predsjednika modričkog Opštinskog odbora SNSD-a Jovan Mišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana