Višković: MUP preduzima propisane radnje na osnovu Vukanovićeve krivične prijave

Srna
Višković: MUP preduzima propisane radnje na osnovu Vukanovićeve krivične prijave

BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je, povodom navoda o izuzimanju dokumentacije u vezi sa izgradnjom objekata za teniski turnir "Srpska open", da Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ provodi zakonom propisane radnje na osnovu krivične prijave koju je podnio narodni poslanik Nebojša Vukanović.

"Kao predsjednik Vlade Republike Srpske, koja dijelom učestvuje u finansiranju velikog sportskog događaja, mogu samo reći da sa nestrpljenjem očekujemo početak jednog od najznačajnijih sportskih događaja u istoriji Banjaluke i Republike Srpske. Teniski turnir 'Srpska open' predstavlja događaj koji će visoko pozicionirati Republiku Srpsku na teniskoj mapi", istakao je Višković za Srnu.

Predsjednik Vlade Srpske je naglasio da će ovaj turnir Banjaluku i Republiku Srpsku predstaviti kao dobrog domaćina za ljude iz svih krajeva svijeta, što otvara mnoge druge mogućnosti za saradnju i privredne aktivnosti.

"Kako juče, tako i danas, kao svaki razuman i odgovoran čovjek, podržao bih dolazak najvećeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića i ostalih teniskih zvijezda, u dubokom uvjerenju da će tokom održavanja turnira Banjaluka i Republika Srpska biti u centru pažnje svjetske teniske javnosti. Međutim, izgleda da to nekima u Republici Srpskoj veoma smeta jer se na sve načine bore da umanje i iskompromituju ovaj, veliki sportski događaj, a samim tim i Banjaluku i Republiku Srpsku", izjavio je Višković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana