U Nišu sutra promocija turizma i prijem za delegaciju iz Trebinja

Srna
U Nišu sutra promocija turizma i prijem za delegaciju iz Trebinja

BEOGRAD - Promocijom turističke ponude Republike Srpske, kao i prijemom za delegacije Srpske i grada Trebinja kod niškog gradonačelnika, sutra će u Nišu početi šesti dan manifestacije “Dani Srpske u Srbiji”.

Prijem kod gradonačelnika Niša Dragane Sotirovski za goste iz Srpske, pomoćnika ministra za prosvjetu i kulturu Tanju Đaković, gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, njegovog zamjenika Dražena Boškovića predviđen je u 12.00 časova.

U delegaciji Srpske biće i načelnik Odjeljenja za turizam, poljoprivredu i preduzetništvo Trebinje Bojan Vučurević, te samostalni stručni saradnik u Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji Borislav Maksimović.

Poslije prijema domaćini i gosti će zajedno obići štand Turističke ponude Republike Srpske, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Štand Turističke organizacije Republike Srpske na kome će, uz sve turističke ponude Srpske posebno biti predstavljeni turistički programi Trebinja, biće otvoren za sve ljubitelje Dučića, Hercegovačke Gračanice, vina, pršuta i sireva od 12.00 do 19.00 časova.

U niškom Narodnom pozorištu u 19.30 časova biće održana predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske “Stranci u noći” Ane Đorđević, u režiji Slađane Kilibarda.

U predstavi igraju glumci Slađana Zrnić, Nikolina Friganović, Miljka Brđanin, Boris Šavija, Željko Erkić, Vladimir Đorđević, Rok Radiša i Sofija Ristić.

Promocija turističke ponude na Trgu kralja Milana u Nišu biće nastavljena i u utorak, 28. septembra, od 12.00 do 19.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana