Sutra mogući kiša i pljuskovi

Srna
Sutra mogući kiša i pljuskovi

BANjALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenjivo oblačno vrijeme, a mogući su kiša i pljuskovi.

Ujutro će u većini krajeva biti pretežno sunčano, oko rijeka ponegdje sumaglica i koja kap kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i poslije podne biće nestabilno, a uz porast dnevne oblačnosti moguća je kiša ili kraći pljusak, dok se na jugu očekuje sunčanije. Uveče razvedravanje i suvo.

Jutarnja temperatura vazduha od 17 do 21, na planinama od 14, a najviša dnevna od 25 do 31, na planinama od 21, na jugu i sjeveru oko 33 stepena celzijusova.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernih smjerova.

Prema prognozi Fedaralnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, a u mnogim krajevima bilo je kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 11, Čemerno 17, Kalinovik i Han Pijesak 20, Ivan Sedlo 21, Rogatica i Sokolac 23, Mrakovica i Srebrenica 24, Istočno Sarajevo, Borje, Bratunac, Livno i Rudo 25, Bugojno, Tuzla, Šamac, Višegrad i Mrkonjić Grad 26, Bijeljina, Gradačac i Ribnik 27, Gradiška, Srbac i Šipovo 28, Banjaluka, Bihać, Mostar, Sanski Most, Široki Brijeg, Zenica,

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana