Stanivuković: Podrška Borenoviću za reizbor za predsjednika stranke

Srna
Stanivuković: Podrška Borenoviću za reizbor za predsjednika stranke

Banjaluka - Gradski odbor PDP-a Banjaluka kandidovaće predsjednika stranke Branislava Borenovića i za budućeg predsjednika PDP-a, koji će biti biran na Saboru stranke u septembru, rekao je Srni predsjednik tog odbora Draško Stanivuković.

“Banjaluka stoji punim kapacitetom uz sadašnjeg, a vjerujem i budućeg predsjednika stranke Branislava Borenovića”, rekao je Srni Stanivuković prije početka sjednice Gradskog odbora Banjaluka.

On je izrazio zadovoljstvo radom i zalaganjem članova ovog odbora, te istakao da je od početka godine intenzivan i aktivan u rješavanju zadataka.

“Nastavljamo sa našim aktivnostima, kada je riječ o formiranju mjesnih i biračkih odbora, te prikupljanjem informacija o tome šta nedostaje da se uradi na području grada Banjaluka i nećemo imati ljetnu pauzu nego ćemo nastaviti raditi punom parom”, rekao je Stanivuković.

On je naveo da su neki od ciljeva i planova za naredni period i dvije peticije, a koje se odnose na to da se odobre okupljanja na Trgu Krajine i da se hitno riješi problem zagađenja zemljišta piralenom.

Prema njegovim riječima, Gradski odbor PDP-a planira i da inicira donošenje obavezujuće odluke da sve javne ustanove na sajtu objave diplome svojih zaposlenih radnika.

“Moja glavna ideja kao predsjednika Gradskog odbora jeste da PDP izađe iz okvira partije, te da postane ideja u kojoj se može prepoznati i neko koga politika ne zanima, te da Banjaluci donesemo dodatnu vrijednost”, naglasio je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana