SPS – SNSD: Potpisan koalicioni sporazum

G.S.
SPS – SNSD: Potpisan koalicioni sporazum

Socijalistička partija Srpske i Savez nezavisnih socijaldemokrata potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima. Predsjednik SNSD Milorad Dodik poručio je da SPS ima kapaciet i potencijal da zajedno sa ostalim članicama koalicije doprinese stabilnosti i jačanju Republike Srpske.

- SPS ima dovoljno kapaciteta da obilježi ovo vrijeme i koja ima značajan kapacitet u Republici Srpskoj, s obzirom da su od osnivanja do danas formirali 35 odbora širom Republike Srpske. U Socijalističkoj partiji Sropske vidimo strateškog partnera i u lokalnim zajednicama i u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, kao i na predstojećim lokalnim izborima – istakao je Dodik nakon potpisivanja sporazuma.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da potpisivanje sporazuma sa SNSD predstavlja ozvaničavanje nastavka uspješne saradnje, te da će SPS svim svojim kapacitetima podržati borbu za jačanje i razvoj Republike Srpske.

- Danas smo pozpisali sporazum o političkoj saradnji a treba reći da smo i u ranijem periodu imali izuzetno uspješnu saradnju i korektne odnose sa SNSD. Cilj nam je da damo svoj doprinos jačanju Republike Srpske i da se zajedno borimo za interese građana Srpske – poručio je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana