Špirić: Stvara se novi nevladin sektor za destabilizaciju RS

S. T., Foto: G. Šurlan
Špirić: Stvara se novi nevladin sektor za destabilizaciju RS

Banjaluka - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je danas da se izvan BiH stvara novi nevladin sektor čiji je cilj da unese nestabilnost na ove prostore.

- Taj nevladin sektor potpomognut određenim opozicionim strankama već štampa određene značke. Imamo saznanja da će to biti značke na kojima će pisati borba protiv onog, ovog i da će ih uskoro distribuisati na prostor BiH – rekao je Špirić na pres-konferenciji.

Istakao je da SNSD kao najjača politička partija u RS ima odgovore na sve izazove.

- Ne postoji alternativa SNSD-u, a pogotovo ne u opozicionim strankama koje ne nude ništa konkretno - istakao je Špirić.

Komentarišući pres-konferenciju koju su u subotu u Beogradu održali lideri PDP-a Mladen Ivanić, DP-a Dragan Čavić i SRS RS Milanko Mihajlica, Špirić je istakao da je taj skup bio smiješan i da ga raduje što mu SDS nije prisustvovao.

Špirić je najavio da bi uskoro trebao da bude održan sastanak SNSD-a i SDS-a na najvišem nivou na kojem će razgovarati o svim otvorenim pitanjima.

Govoreći o situaciju u SNSD-u, Špirić je kazao da će doći do određenih promjena u opštinskim odborima i podmlađivanja stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana