SP: Pokušaj zastrašivanja odbornika Jurišića

Srna
SP: Pokušaj zastrašivanja odbornika Jurišića

BANjALUKA - Socijalistička partija /SP/ pružila je podršku Strahinji Jurišiću koji je, kako navode, na najbrutalniji način pokušan da bude zastrašen od pojedinaca ili grupe ljudi.

"Neljudski pokušaj zastrašivanja Jurišića i njegove porodice i maloljetne djece, uništavanjem njegove lične imovine i činjenjem ozbiljnog krivičnog djela u dvorištu njegove porodične kuće, nikako ne smije da prođe nekažnjeno", navode iz SP-a.

Iz SP-a su naveli da je Jurišić, predsjednik Odbora u Gradišci i odbornik u gradskom parlamentu, tokom političkog i drugog djelovanja pokazao da se zalaže za pravdu, pošten rad, zaštitu prirodnog blaga, kako u svom gradu, tako i u cijeloj Republici Srpskoj.

SP očekuje da nadležni organi u što skorijem roku pronađu počinioce ovog gnusnog napada i istraže sve okolnosti.

"Jurišić i Socijalistička partija, čije ideje i vrijednosti ponosno zastupa, neće biti zastrašeni. Uz još veću motivaciju nastavljamo našu borbu za poštovanje zakona, promociju istinskih vrijednosti i pravdu", navodi u saopštenju SP.

Banjalučki mediji objavili su da je odborniku u Skupštini grada Gradiška Strahinji Jurišiću sinoć zapaljen automobil koji je bio parkiran u njegovom dvorištu u gradiškom naselju Senjak.

Policijskoj stanici Gradiška sinoć je oko 23.00 časa prijavljeno da je u ulici Meše Selimović uočen požar na automobilu u privatnom vlasništvu.

"Požar su ugasili pripadnici Profesionalno vatrogasne jedinice Gradiška i, prema prvim informacijama, nema povrijeđenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana