SNSD se prijavio za opšte izbore na svim nivoima

Srna
SNSD se prijavio za opšte izbore na svim nivoima

BANjALUKA - SNSD je danas predao potpise Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH i time se prijavio za opšte izbore koji bi trebali da budu održani 2. oktobra.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da je SNSD, kao najjača i ubjedljivo najveća politička stranka u Republici Srpskoj i BiH, predao prijave na svim nivoima u BiH - za Narodnu skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, za predsjednika Republike i za srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je naveo da se SNSD prijavio i za sve kantonalne nivoe i za Parlament FBiH, te poručio da ova stranka nikada neće zaboraviti na prava srpskog naroda u tom entitetu.

Kovačević je izrazio uvjerenje da će građani Republike Srpske i ovaj put prepoznati da je SNSD jedina politička snaga koja najkvalitetnije može doprinijeti boljem životu u Srpskoj, ali i u FBiH.

-Idemo dalje, nastavljamo da dižemo plate, da povećavamo penzije u Srpskoj i razvijamo infrastrukturu. Nastavljamo da brinemo o Republici Srpskoj i u Sarajevu i na bilo kojim stranim adresama bilo gdje u svijetu i niko nas u tome nikada neće zaustaviti! Idemo dalje snažno za Republiku Srpsku! - poručio je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana