SNSD obavlja konsultacije o realizaciji strateških projekata

Srna
SNSD obavlja konsultacije o realizaciji strateških projekata

BANjALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Izvršni komitet partije obavio konsultacije sa rukovodstvom preduzeća "Autoputevi Republike Srpske" u vezi sa izgradnjom auto-puteva, te najavio da će u narednom periodu razgovarati i sa čelnicima "Puteva", "Gas-resa" i "Elektroprivrede" o realizaciji strateških projekata.

- Vlast u Republici Srpskoj je prošle godine funkcionisala dobro, uspjeli smo da bude konstituisana vlast na nivou BiH, ali se uvijek nešto uslovljava i nema suštinskih odluka koje bi mogle da pomaknu stvari sa mrtve tačke - rekao je novinarima Dodik, nakon proširene sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a.

On je istakao da su razmatrani i stanje u Prijedoru, Gradišci i Kozarskoj Dubici da bi bili sačinjeni planovi za ispunjavanje osnovnih obaveza i lokalne izbore.

Dodik je rekao da je razmatrana i kadrovska politika unutar SNSD-a, jer se želi na novi način pristupiti upravljanju ljudskim resursima.

On je dodao da žele modernizovati upravljanje cjelokupnim društvom, a prvi cilj u ovom procesu jeste reforma obrazovanja.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana